modelja

Flet modelja e njohur:Babai nuk më linte të dilja nga shtëpia

Modelja Kristina Baki e ftuar në ” Wake Up” rrëfeu se në fillim të karrierës së saj prindërit nuk kanë qenë dakord që ajo të bëhej një modele.

“Ngacmimet nga meshkujt prindërit i kanë pasur merak, madje babi shpesh nuk më linte të dilja nga shtëpia. Por, tani e kanë parë se çfarë rruge kam zgjedhur dhe më mbështesin”- u shpreh modelja, e cila në fakt është një nga më të suksesshmet në Shqipëri, por edhe e kërkuar nga agjencitë ndërkombëtare të modës