Ukrainë

Flamuri ukrainas 30 metra vendoset në hyrje të Parlamentit të BE-së

Ligjvënësit evropianë dhe përfaqësuesit e Ukrainës e kanë vendosur një flamur 30 metra të gjatë në hyrje të Parlamentit të BE-së.

Vendosja e këtij flamuri është bërë në shenjë simbolike, pasi liderët e BE-së u takuan që t’ia aprovojnë dhënien e statusit të kandidaturës këtij shteti. /Demokracia.com/