Çekia

Fillon takimi i Komisionit të Sigurisë me Komisionin e Senatit për Punë të Jashtme, dhe Sigurisë nga Çekia

Fillon takimi i Komisionit të Sigurisë me Komisionin e Senatit për Punë të Jashtme, dhe Sigurisë nga Çekia
Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, fillon takimin me Komisionin e Senatit për Punë të Jashtme, Sigurisë nga Republika e Çekisë.

Pas takimit do të ketë konferencë për media ku do të flasë kryetari i komisionit Bekë Berisha dhe kryetari Komisionit të Senatit për Punë të Jashtme, Sigurisë nga Republika e Çekisë.

VIDEO BONUS: