Këngëtarja

Fifi ka humbur peshë, ja sa shumë ka ndryshuar

Thuajse në secilën intervistë ka folur për peshën e saj dhe ka thënë se nuk e ka problem këtë pjesë.

Por, Fifi, siç duket, peshën e ka pas në problem, përderisa e ka humbur atë.

Ajo ka humbur peshë saqë mezi njihet, sidomos në paraqitjen e fundit.

Në Instastory, këngëtarja e ka hedhur një video dhe shihet se është bërë një Fifi krejt tjetër.

Sidoqoftë, kështu i shkon më më mirë.