Petrol Company

Festo Ditën e Pavarësisë me -8 CENT më lirë në Petrol Company

Petrol Company e cila njihet për derivate cilësore, çmime të lira si dhe shërbim profesional, si çdo festë tjetër edhe për Festën e Pavarësisë ka vendosur të festojë bashkë me klientët e saj besnik të cilët janë të pajisur me VIP Card, duke ofruar zbritje në derivate për 8 cent në litër.

Krejt çka duhet të bëni është të furnizoheni me datë 17 shkurt gjatë tërë ditës në Petrol Company dhe të përfitoni zbritjen prej 8 centëve. Ndërsa klientët të cilët nuk janë të pajisur me VIP Card nxitoni dhe antarësohuni për të përfituar nga zbritja. Krejt çka duhet të bëni është të merrni kartelë fizike apo kartelë virtuale lehtë dhe shpejtë, vetëm duke e shkarkuar aplikacionin mobil të Petrol Company dhe duke u regjistruar në të.

Nxitoni, keni kohë deri nesër gjatë gjithë ditës.