Reperi

Fero: Nuk bëj reperë të famshëm pa para

E ka vendosur.

Reperi Fero ka hyrë ‘live’ në Instagram dhe ka bërë një deklaratë të fortë.

Ai ka thënë se ka bërë shumë reperë të famshëm, e një gjë të tillë më nuk do ta bëj.

“Kam bo shumë repera të famshëm, s’ka famë pa pare” tha ndër tjera ai!

Kujtojmë që reperi së fundmi po e shijon suksesin e këngës së tij të fundit.

loading…