rrezik

Ferizaj: Treni rrezikon veturat (FOTO)

Nuk është hera e parë që sinjalizimi dhe laurat që tregojnë kalimin e trenit kanë dështuar në Ferizaj.

Në rrugën “Driton Islami”, përkatësisht afër ish fabrikës së Vaji, për pak nuk ndodhi një tragjedi, njofton Klan Kosova.

Në këtë vend ekzistojnë edhe laurat edhe shenjat sinjalizuese vetëm se sonte kanë dështuar atëherë kur treni ka kaluar andej pari.

Kjo nuk është hera e parë që kur treni kalon ,laurat të mbeten të ngritura.