Kandidati për Asamble

Ferizaj ka nevojë për zërin dhe angazhimin e Amir Rexhepit në Kuvendin Komunal

Njëri prej asamblistëve më të zëshëm në Ferizaj, Amir Rexhepi, garon edhe kësaj radhe për Asamblenë komunale të Ferizaj.

Amir Rexhepi ka pjesëmarrjen dhe aktivitetin më të lartë në legjilaturën e fundit në Kuvendin Komunal.

Ka marrë shumë iniciativa në Kuvendin Komunal, prandaj një zë i fuqishem duhet të votohet për Kuvend Komunal në Ferizaj.

Amir Rexhepi garon për mandatin e dytë nga Lëvizja Vetëvendosje. Ai në listën zgjedhore mban numrin 35.