loja

Femra fiton lojën në bilardo me vetëm një gjuajtje

Seriozisht, nuk do të dëshiroja të luaja kundër saj.

Një video e publikuar në Facebook nga LADbible, tregon se si mund të fitosh në bilardo vetëm me një gjuajtje.

Loja fillon me femrën në video, e cila gjuan e para dhe i fut të gjithë topat e bilardos nëpër vrima, transmeton Gazeta Express.

Kjo po që është aftësi: