Ngjashmëria

Fëmijët sozi të të famshmëve (FOTO)

Ngjashmëria mes fëmijëve dhe prindërve në të shumtën e rasteve është shumë e dukshme, por që të ngjajnë me persona të njohur që prindërit e tyre i kanë vetëm përmes televizorit, duket e pamundur.

Fotot e mëposhtme tregojnë se jo vetëm që kjo është e mundur, por në disa raste ngjashmëria është jashtëzakonisht e madhe, shkruan tch.

Për më tepër shikoni fotografitë.