Beart Rexhepi

Fejohet Beart Rexhepi

Pak muaj më parë, Beart Rexhepi përmes një postimi konfirmoi lidhjen e dashurisë.

Nuk priti shumë pas bërjes publike të lajmit, dhe Berati i propozoi për martesë të dashurës.

Këtë e zbuloi përmes një postimi në Instagram, ku Bearti shkroi: