Agjencia

Faton Topalli zgjidhet kryetar i Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, gjatë së cilës, Faton Topalli është zgjedhur kryetari i këtij komisioni.

Zëvendëskryetarja e këtij komisioni, Ganimete Musliu, deri më tash ka udhëhequr komisionin pas dorëheqjes së kryetares, Donika Kadaj Bujupi.

Tashmë kryetari i Komisionit Faton Topalli, ka thënë se do të punojë me përkushtim.

“Në këtë komision jemi të barabartë dhe ju falënderoj për punën e bërë deri më tani. Është një komision që merret me çështjet që janë të rëndësishme për vendin, dhe jam shumë i hapur për bashkëpunim në mënyrë që ta kryejmë punën sa më mirë. Do të angazhohem ta jap kontributin tim dhe do të mundohem që të tejkalojë interesat partiake, pasi interesi i përgjithshëm është më i rëndësishëm”, tha ai.