Këngëtari

Fatmir Limaj idoli i Ermal Fejzullahut

Ermal Fejzullahu gëzon simpati për kryetarin e Nismës Fatmir Limajn.

Ditët e fundit ka filluar të ri-shpërndahet një video e këngëtarit Ermal Fejzullahu që daton dekada më parë.

Në videon që po bën xhiro në rrjetet sociale këngëtari i cili ishte në fillet e karrierës tregoi për publikun idolët e tij gjatë asaj periudhe.

Ermali përmend emrin e Craig David dhe emrin e kryetarit të Nismës Fatmir Limaj si idolët e tij edhe pse ky i fundit nuk është figurë e skenës së artit.