Facebook

Facebook po bëhet gati për ndryshime të mëdha: ka të bëjë me Messenger dhe Instagram

Sot, Facebook ka njoftuar se bisedat në grup do të lidhen ndërmjet Messenger dhe Instagram. 

Sipas faqes amerikane për teknologji, The Verge, kemi të bëjmë me një hap të madh në ambicien e Facebook-ut për bashkëpunim më të mirë të aplikacioneve, dhe për të mundësuar komunikimin mes tyre, andaj ky opsion duhet zgjedhur.

The Verge raporton se sipas Facebook, 70 përqind e njerëzve në Instagram tashmë e kanë bërë këtë një gjë të tillë.

Megjithatë, këto nuk janë risittë e vetme; po flasim edhe për futjen e sondazheve në mesazhe direkte në grup, kështu që për shembull mund të votoni ku do të donit të shkonit për të drekuar.

Një tregues i daktilografimit të grupit është shtuar gjithashtu në Messenger, kështu që do të jetë i dukshëm kur ndonjë anëtar i grupit të shkruajë diçka. Gjithashtu, ‘Facebook’s Watch Together’ ju lejon të shikoni video me miqtë nga një burim në Instagram.

Për më tepër, tema të reja po mbërrijnë në Messenger, dhe njëra prej tyre i kushtohet fansave – astrologjisë.