ETC-ja hedh eshtrat e kafshëve pranë lumit Sitnica (FOTO)

ETC-ja tashmë është bërë si pikë vështrimi negativ nga ana e qytetarëve, jo vetëm me mashtrim të çimimeve por edhe me ndotje të ambientit.

Nga disa foto të publikuar nga Gazmend Morina, drejtor i Kompanisë Rajonale të Mbeturinave ‘Uniteti’ në Mitrovicë, shihen eshtrtat e kafshëve ne ambient të hapur, dhe pranë lumit Sitnica në Mitrovicë.

Kjo gjë dëshmon papërgjegjësin e kësaj kompanie në raport me punën që bën, përcjell Ballkani.info.

Ja statusi:
Eshtrat e kafsheve te hedhur nga ETC-ja ne ambient te hapur prane lumit Sitnica ne Mitrovice. Kjo pamje eshte 10 metra larg ETC-se e 5 metra larg lumit.