Robot

Është prezantues i lajmeve, por nuk është njeri

Një video nga një agjenci kineze e lajmeve tregon tani se si mund të duket kur intelegjenca artificiale i jep lajmet.

Edhe në media, njerëzit në të ardhmen mund të zëvendësohen gjithnjë e më shumë me robota. Dhe ky është një shembull mbresëlënës i agjensisë shtetërore të lajmeve të Kinës Xinhua, transmeton lajmi.net.

Të dy prezantuesit e intelegjencës artificiale flasin kinezisht dhe anglisht.