Moderatorja

Është fejuar? Nevina Shtylla tregon unazën në mes të emisionit! Ja e vërteta

Rubrika “Trotuar” në emisionin “E Diell”, trajton tema shumë interesante, të cilat shpesh janë pikëpyetje që ngrenë vetë njerëzit. Këtë herë po diskutohej për temën “Lotët/ Dobësi apo Manipulim”, për një moment drejtuesi i emisionit Edi Manushi, devijoi nga debati dhe ngacmoi Nevinën në lidhje me një unazë që mbante në duar, duke e pyetur se mos është fejuar.

Këtë pyetje moderatorja bukuroshe e priti mjaft mirë dhe tha që jo, por duke qenë se publiku e pyet shpesh se kur do të martohet, unazën e ka vendosur si një aksesor zbukurues, por edhe për t’i bërë qejfin të gjithëve.