Emri

Është bërë baba, por si i ka lënë emrin Labi vajzës?

Labi është bërë baba i një vajze.

Me anë të një fotoje të ëmbl duke e puthur vajzën e tij, mderatori Labinot Gashi ka lajmëruar se ai është bërë baba.

“Takimin e parë e kisha menduar shumë, ama asnjëherë nuk m’shkoj mendja që mund të jetë kaq i fortë e emocional…”, ka shkruar Labi ndër të tjera në postimin emocionues.

Megjithatë, ai nuk ka treguar se si i kanë lënë emrin vajzës.

Ndoshta nuk kanë dashur ta zbulojnë ose ndoshta edhe nuk kanë vendosur ende dhe po presin të njoftohen njëherë me engjëllin, për të parë se cili emër i shkon