Enver Hoxhaj ftohet të merr pjesë në Forumin e Sigurisë në Beograd

Ky forum do të mbahet nga data 17-19 tetor të këtij viti në Beograd, ky si temë do të ketë ” Gjetja e përbashkët e përgjigjeve për normalitet të ri”.

Forumi i Sigurisë në Beograd do të sjellë më shumë se 100 folës nga përfaqësuesit e qeverive, shoqërisë civile dhe organizatave ndërkombëtare, duke tërhequr deri në 800 vizitorë gjatë tre ditëve, shkruan telegrafi.

Forumi i Sigurisë në Beograd është formuar në vitin 2011 në partneritet strategjik me Fondin Ballkanin për Demokraci, Fondacionin Robert Bosch, Gjenevën DCAF, Fondin Evropian për Ballkanin dhe Fondacionin e Shoqërisë së Hapur.

Që nga themelimi i saj, ky forum është vendosur si konferenca kryesore për politikën dhe sigurinë e jashtme në Ballkanin Perëndimor.

Telgrafi ka siguruar edhe ftesën e dërguar nga Forumi i Sigurisë në Beograd.