Djali Presidentit

Endriti edhe këtë vit vjen me foton e festës me babain (FOTO)

Presidenti dhe djali i tij pozojnë duke pritur vitin e ri.

Si çdo vit, edhe këtë herë Endriti sjell ‘selfien’ e zakonshme festive me babain e tij, Presidentin Hashim Thaçi.

Të dy po duken si të ishin shokë, e kështu e ka përshkruar foton edhe vet Endriti. Këtë pamje ai e ka publikuar në Instagramin e tij personal.

“Urime Viti i Ri, nga unë dhe shoku im i ngushtë”- ka shkruar Endriti.