Këngëtarja

Enca Haxhia provokon nga ashensori (Foto)

Këngëtarja Enca Haxhia vazhdon të jetë e para në ballinat e medieve rozë jo vetëm për sukseset në muzikë por edhe për jetën private dhe provokimet.

Gjoksin ajo e ka ‘armën’ më të fortë sa i përket kësaj pjese dhe e ka zbuluar edhe në provokimin e fundit nga ashensori.

Në pozën që ka marrë ajo ka çuar njërën këmbë lartë ndërsa ngjyra e zezë e ka bërë të duket akoma më seksi.