Adnan Hyseni

Emocionuese: Pasi vëllai tij nuk jeton më, nuk i lejoi fëmijët që ta thërrasin baba, për të mos i lënduar fëmijët e vëllait

Ish luftëtari i UÇK-së Adnan Hyseni ka rrëfyer jetën e tij, të cilën e kishte me shumë sfida.

Fillimisht ai kishte kaluar nëpër një sëmundje të rëndë, por vëllaun i tij Avniu, i cili edhe ai kishte qenë ushtar i UÇK-së i kishte ndihmuar të shërohej, shkruan Jepi zë.

Por historia nuk përfundon këtu, pasi vetë Avni Hyseni ishte sëmurë me një sëmundje të rëndë, të cilës nuk mundi t’i përballonte.

I ndjeri kishte lënë fëmijët, por Adnani nga frika se fëmijët e vëllaut do ta ndjenin mungesën e babait, i kishte mësuat fëmijët e tij që mos ta thërrasin baba, shkruan jepi zë. Poashtu Adnani ka treguar edhe për jetën e vështirë si fëmijë, pasi ishin rritur pa baba, por dashuria e madhe nga nëna i kishte mbajtur dhe udhëzuar në rrugën e drejtë.

Ndryshe, tani Adanini ka themeluar fondacionin humanitar “Avni Hyseni”, me të cilin ka ndihmuar dhe vazhdon të ndihmojë shumë familje shqiptare.