Emocionohet Dafina Zeqiri, bën një premtim për nënën dhe motrën

Përveç ditës së 28 Nëntorit, në shtëpinë e Dafina Zeqirit ka edhe një arsye tjetër për të festuar.

Nëna e këngëtares së njohur feston ditëlindjen dhe me këtë rast ajo së bashku me nënë dhe motrën e saj kanë udhëtuar drejt një ishulli përrallor.

Dhe në këtë ditë të shënuar, Dafina ka dhënë një premtim për femrat më të rëndësishme në jetën e saj.

“Lumturia e juaj është lumturia ime, ju premtoj se çdo vit do iu dërgoj në parajsë”, ka shkruar Dafina