QKUK

Emergjenca e QKUK-së me shumë punë, 200 vizita mjekësore për 24 orë

Klinika Emergjente e QKUK-së ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka pasur shumë vizita.

Sipas njoftimit, gjatë kësaj periudhe kohore ka pasur gjithësej 200 pacientë.

Klina Emergjente po ashtu ka bërë të ditur se 54 raste janë trajtuar në dhomën e reanimimit, 34 vizita kirurgjike, 58 vizita internistike, dhe 34 raste ortopedike.

25 raste kanë kërkuar ndihmë mjekësore si pasojë e aksidenteve në trafik.