këngëtarja

Elvana Gjata me fotosesion përrallor në Romë

Elvana Gjata e ka realizuar një fotosesion përrallor në rOmë të Italisë.

Këngëtarja Elvana Gjata në Instagram i ka publikuar disa foto të reja të realizuara në mënyrë shumë profesionale.

Derisa ndodhej në Itali ajo ka vendosur që fotot t’i realizoj në Romë. Këngëtarja e shumë hiteve duket tejet joshëse e veshur me një minifund të ngushtë i cili i zbulonte linjat trupore.

Së fundmi, këngëtarja Elvana Gjata dhe komediani Ermal Mamaqi kanë marrë pjesë në festivalin më të rëndësishëm të kinematografisë në Evropë, atë të Kanës.