Pejë

Edita Gjikolli ka nevojë për ndihmën tonë

Edita Gjikolli nga Peja ka nevojë për ndihmën tonë.

Ajo vuan nga leukimia akute.

Shërimi i saj kushton 150 mijë euro dhe është i pa përballueshëm për familjen e saj.

Të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë mundësi të kontribuojnë nër grumbullimin e mjeteve për shërimin e Editës, mund ta bëjnë nepërmjet dhurimit të mjeteve në Teb Bank.

Ose edhe me anë të dërgimit të mesazheve në Vala në numrin.