policia

Edhe sonte po vazhdon mobilizimi i policisë

Edhe sonte po vazhdon mobilizimi i uniformave blu për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Implementimi i planeve operacionale dhe zbatimi i masave të institucioneve shtetërore, vazhdon të mbetet ndër prioritetet e Policisë së Kosovës.

May be an image of one or more people, people standing and indoor

Qëllimi i planeve policore, mbetet otientimi në ngritjen e mëtejme të sigurisë së përgjithshme, parandalimit të krimit dhe zbatimit të masave anti COVID-19.

May be an image of one or more people, people standing, indoor and text that says '1 INSPE INSPEKTORATI AUV A'
May be an image of car and road
May be an image of car and road