Vjosa Osmani

Edhe Presidentja e Kosovës del në pritje të 45 viktimave në aeroportin e Shkupit

Ka filluar nxjerrja e 45 trupave të pajetë nga aeroplanët të cilët i sollën ditën e sotme ata nga Sofja.

Krahas funksionareve të lartë shtetëror të vendit në këtë ceremoni marrin pjesë edhe zyrtarë të lartë nga vendet fqinje, mes tyre edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, Ministri i Brendshëm i Shqipërisë Blendi Çuçi,  kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla dhe të tjerë.

45 trupat e pajetë pritet që sot t’u dorëzohen familjarëve të tyre, derisa sot po ashtu pritet të bëhet edhe varrimi i tyre.

Në pritje të tyre ka dal edhe delegacioni shtetërorë.