Jo FAK

Edhe pas transforimit, FSK-së nuk do t’i ndërrohet emri

“FSK-së do ti ndërrohet emri në faza të mëvonshme”. FSK fillimisht do t’i ketë 5 mijë pjesëtar aktiv, 3 mijë rezervistë” .

Zëvendësministri i FSK-së, Burim Ramadani, ka sqaruar se për shkak të hezitimit të deputetëve serbë për të votuar ndryshimet kushtetuese, emri i FSK-së do të mbetet i njëjtë edhe pas transformimit, ndërsa do të ndryshohet në faza të mëvonshme.

Ramadani ka folur edhe për armatimin me të cilin do të pajiset FSK pas transformimit si dhe për numrin e pjesëtarëve aktiv dhe rezervistë që do t’i ketë FSK.

Ai ka treguar se FSK fillimisht do t’i ketë 5 mijë pjesëtar aktiv dhe 3 mijë rezervistë.

https://www.youtube.com/watch?v=_wpnAPcmUv8