Edhe një tjetër bashkëpunim mes Dafina Dautit dhe Tafil Kurtishit

Para disa ditësh u publikua bashkëpunimi i tyre që ishte coveri “Mi dhe flakë Mallit tim”.

E sonte, Dafina Dauti dhe Tafil Kuritishi kanë publikuar një tjetër projekt muzikor së bashku, e që është potpuri, shkruan Ballkani.info.

Për 9 minuta sa zgjatë kjo potpuri, ata kanë bërë një përzgjedhje interesante të këngëve, më pak të zakonshme se herëve tjera.

Po ashtu, vlen të theksohet se kënga është xhiruar si pjesë e programeve festive për Vitin e Ri./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=SW5bStGeifs