Edhe një largim nga Administrata e Trump, jep dorëheqje Ambasadorja Nikki Haley

Ambasadorja e SHBA-së në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, gjatë ditës së sotme i ka ofruar dorëheqjen e saj presidentit të SHBA’së, Donald Trumpit

Rreth kësaj çështjeje, Sekretarja e shtypit e Shtëpisë së Bardhë, Sarah Sanders, deklaroi se “Presidenti Trump dhe Ambasadorja Nikki Haley do të takohen nesër në Zyrën Ovale në orën 10:30 të mëngjesit.

Sipas saj pas takimit do të bëhen të ditura detajet e tjera