Fillon marshi

Edhe një deputete në marshin e LGBTI (FOTO)

Parada e komunitet LGBTI tashmë ka filluar marshin e tyre të qetë, ku pjesë e kësaj parade janë edhe ftyra publike dhe njerëz  përgjegjës institucional, ku pjesëmarrës  në këtë marsh është edhe deputetja nga Alternativa, Mimoza Kusari Lila  e cila shihet të jetë në këtë marsh, shkruan Ballkani.Info.

Ndryshe Marshi ka filluar në orën 11:30 dhe do të marshojnë në sheshin Nënë Tëreza.