Edhe Lola publikon pamje të shtëpisë së dekoruar për Festat e Fundvitit

Pas Anitës, Lola Haradinaj sjell pamje nga dekorimi i shtëpisë për festa.

Duket se muaji dhjetor është më i dashuri për shumë familje, muaj ky i cili sjellë një atmosferë shumë më pozitive në çdo familje.

Një gjë e tillë po ndodh edhe në shtëpinë e deputetit nga radhët e AAK-së, Daut Haradinajt.

Është bashkëshortja e tij e cila ka publikuar pamje të shtëpisë së tyre, të cilët e kanë rregulluar si është më së miri.

Nuk ka munguar as pema e Vitit të Ri brenda ambienteve të shtëpisë, ku Lola është përkujdesur që ta dekorojë me ngjyrë të bardhë dhe ari.