Boks

Edhe konferenca e tretë mes Wilder dhe Fury sjell grushta

Konferenca e tretë për shtyp që kanë zhvilluar sot boksierët Deontay Wilder dhe Tyson Fury ka degjeneruar në një sherr masiv, në momentin që dy boksierët shkuan “face to face”, duke shtyrë njëri-tjetrin.

Madje për një moment u duk se raundi i parë i këtij dueli do të zhvillohej në skenë, por ndërhynë personat e sigurisë dhe stafet përkatëse për të evituar grushtet.

Shpërndaje