Edhe gruaja e Haradinaj pjesë e sfidës virale, publikon foton 10 vite më parë

Sfida ’10 years ago’ është bërë virale në mediat sociale.

Dhe pjesë e sfidës janë bërë shumë përsonazhe të njohur, midis tyre edhe bashkëshortja e kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj.

Anita Haradinaj publikoi një foto të vetes 10 vite më parë dhe në ditët e sotme.