Besnikëria

E vë në sprovë burrin me një femër seksi për ta parë nëse e tradhton, habitet gruaja

Një grua kurioze dëshironte të dinte nëse burri e tradhton me tjera, dhe kështu kërkoi ndihmën e ekipit të kanalit në YouTube, To Catch a Cheater, të cilët burrit të saj i bënë një “befasi” me një kolumbiane simpatike për t’ia testuar besnikërinë.

Në video shihet se si burri i saj qëndron ulur në një kafiteri, kur para syve të tij shfaqet një modele latine e quajtur Christine e cila e pyet nëse ai është profesori Brown – duke u shtirur kinse e ngatërroi me dikë tjetër.

Shikojeni videon për më shumë.

Shpërndaje