Serbi

E tmerrshme: Serbët heqin maskat, dhe puthin kufomën e kryepopit që vdiq nga koronavirusi

Dje u raportua se ka vdekur armiku më i madh i kosovarëve patriarku Irinej.

Sot kanë nisur homazhet në kishë në Serbi, raporton ballkani.info

Trupi i tij është vendosur në mes të Katedrales atje derisa njerëzit, pavarësisht se ai vdiq nga koronavirusi po shkojnë për ta parë për herë të fundit trupin e tij të vdekur.

Pavarësisht masave, njerëzit besimtarë, po heqin maskat dhe po e puthin në ballë Irinjejn, duke rrezikuar kështu veten dhe një vend të tërë. /Ballkani.info/

ImageImage