Gaz

E tmerrshme: Gruaja nga Kosova pi gaz të llambës me lugë, ‘live’ në Facebook

Derisa po e xhironte veten me kamerë, ajo ka vendosur disa pika gaz të llambës në një lugë mesatare dhe mbi atë gaz ka vendosur një sheqer kokërr.

Duke e lyer në të gjitha anët, ajo më pas kokrrën e futi në gojë duke e lënë që të shkrihet e tëra.

Sipas deklaratës së saj live në Facebook, ky veprim bëhet për shkak të shëndetit.

“Nuk besojshi. Kështu pihet, jo me gotë. Vetëm disa pika në lugë”, ka thënë gruaja e cila më pas ka uruar që të gjithë që e provojnë të gjejnë shërim