Faik Hoti

E plotë! Prezantohen ndalesat dhe liritë e fazës së dytë të lehtësimit të masave

Nga nesër me 18 maj, ditë e hënë, do shënohet faza e dytë e lehtësimit të masave.

Doktori Faik Hoti, ka postuar në Facebook të plotë, hartën e funksionimit të masave pas lehtësimit, si dhe ndalesat që duhet t’i repsektojnë qytetarët, shkruan Ballkani.info.

Të plotë e gjeni në postimin e Doktor Hotit: