Prank

E la Lambon hapur, kur njerëzit tentojnë ta marrin, e pësojnë keq

Një veturë e llojit McLaren, që kushton 200,000 funte, u la e hapur në mes të rrugës. Por, ata që dëshiruan ta merrnin atë, do të përjetonin diçka të çuditshme.
Disa amerikanë e patën të vështirë dhe madje edhe patën një goditje elektrike kur provuan që ta vozisin këtë veturë, që ishte pjesë e shakasë së yllit të YouTube, Joey Salads.

22-vjeçari nga Staten Island, Nju Jork, e kishte lidhur ulësen e shoferit me disa tela, të cilët i kontrollonte me një kontrollues nga distanca për të krijuar goditje elektrike në ulëse

Ata që provuan ta merrnin veturën, e përjetuan mjaft keq këtë. Shikojeni shakanë e tij:

https://www.youtube.com/watch?v=X1HoD3i21o8