Adriana Matoshi

E kapur për dore me të dashurin, Adriana ka një mesazh për meshkujt: Nëse doni një grua të bukur…

Çifti simpatik Adriana dhe Keith vazhdojnë të tregojnë dashurinë që kanë për njëri tjetrin edhe në sy të publikut.

Së fundmi ishte deputetja ajo e cila ndau një imazh dorë për dore me të dashurin.

Përmes këtij imazhi tejet të bukur ajo dha një mesazh për të gjithë meshkujt.

“Nëse doni një grua të bukur në krah, bëjeni të ndihet mirë, sepse gratë e lumtura janë gjithmonë të bukura”, shkroi Adriana krahas imazhit.