Peshkaqen

E kapi peshkaqenin me grep, por i doli punë ta largojë nga barka (Video)

Një peshkatari nga Afrika e Jugut, iu kap në grep më shumë se që priste dhe më pas e pati problem ta largonte.

Peshkaqeni gjigant që e kishte kapur karremin, qëndronte pranë tyre dhe rrezikonte ta dëmtonte edhe barkën

“Kjo do duhej të ishte ëndrra e çdo peshkatari, që të zë peshk gjigant edhe nëse ia rrezikon jetën”, ka shkruar një komentues.

Megjithatë, pas disa përpjekjeve, ai arriti ta shmangte peshkaqenin dhe më pasi nisi të qeshte i liruar nga presioni që kishte.