pozon

E fejuara e Haxhi Krasniqit pozon duke bërë simbolin e shqiponjës

Heidi Lushtaku e ka publikuar një foto të re në Instagram dhe nuk është vetëm një imazh i thjeshtë.
Në foton e postuar e fejuara e Haxhi Krasniqit ka pozuar me motive kombëtare.

Nëpërmjet këtij postimi ka treguar se është feministe dhe se sipas saj gratë shqiptare do të ishim shumë më mirë.

‘’ Nëse vetëm gratë shqiptare do të ishin udhëheqës të vendeve tona… Ata do të ishin shumë më mirë se tani ⁉’’, ka shkruar Heidi pranë postimit ku shihet duke e bërë me duar simbolin e shqiponjës.