familja haradinaj

E diela në familjen Haradinaj, mungon kryeministri, por jo fryma patriotrike dhe një drekë me shije

Familja e madhe e Haradinajve ka zgjedhur që për këtë vikend të mblidhen së bashku për drekë.

Në mesin e tyre padyshim që mungon kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj por në krye të tyre është deputeti Daut Haradinaj.
Ata që ia hijeshojnë edhe më shumë shtëpinë Hallës Rukë, padyshim janë nipërit e mbesat.

Në këtë ambient familjar në asnjë kënd të shtëpisë nuk mungon fryma patriotike.