Ja cilat

Dy shqiptaret në listën e VIP-ve të veshur më bukur në vitin 2018

Viti 2018 ka qenë një vit kaq i mahnitshëm dhe i mbushur me shumë ngjarje të rëndësishme të modës. Gjatë gjithë vitit kemi parë veshje që na kanë lënë pafrymë duke filluar nga tapeti i kuq i Oscar-it, në Festivalin e Filmit të Kanës derti tek Met Gala.

Por kur përmendim momentet më të bukura dhe më të rëndsishme të modës gjatë 2018-ës, na vijnë në mendje gjithashtu edhe veshjet transparente dhe vajzat pothuajse të zhveshura në tapetin e kuq. Këto veshje i pamë tek modelet Gigi Hadid, Kendall Jenner, Bella Hadid, por edhe tek këngëtarja shqiptare Rita Ora etj.

Mund të themi që 2018-ta ishte një vit që nxirrte në pah anën sensuale të vajzave dhe veshje shume ekstravagante dhe moderne.

Ne po ndajmë me ju poshte disa nga veshjet më seksi, transparente dhe pothuajse të zhveshura: