Dy serbë të dehur rrihen mes vete në Lipjan

Në fshatin Llapnasellë të Lipjanit, mbrëmjen e së dielës janë përleshur mes vete.
Në raportin e Policisë së Kosovës thuhet se viktima mashkull K-Serb ka raportuar se gjersa ishte në oborrin e tij është sulmuar nga një i dyshuar mashkull K-Serb me at rast viktima dhe i dyshuari kanë pësuar lëndime trupore.

Pasi që viktima dhe i dyshuari ishin nën ndikim të alkoolit pas marrjes së ndihmës mjekësore dërgohen në stacion policor në mbajtje deri në këndellje.