FOTO

Dy këlyshë ariu shpëtohen nga shtylla elektrike (FOTO)

Dy këlyshë ariu jetimë u shpëtuan nga një shtyllë elektrike në Haileybury të Ontarios.

Zyrtari në pension, Pete Gilboe, dhe zyrtarët e policisë provinciale të Ontarios, përfshirë A.J. Parcher, morën pjesë në shpëtim kur këlyshët u panë lart në një shtyllë elektrike.

Qendra e Shenjtë dhe e Rehabilitimit “Ariu me ne” i mori këlyshët arinj, të cilët janë tre deri në katër muajsh.

The Bear with Us Sanctuary postoi foto të shpëtimit në Facebook, të cilat përfshinin pamje të Parcher duke i vendosur këlyshët në pjesën e pasme të veturës së tij të policisë.

Gilboe i kishte marrë këlyshët në shtëpi për t’u kujdesur për ta, ndërsa priste të shihte nëse nëna e tyre do të shfaqej duke i kërkuar në atë zonë. Nëna e këlyshëve nuk erdhi kurrë, gjë që bëri që këlyshët të dorëzoheshin te Bear with Us.