Mitrovicë

Dy gra po ia vjedhin lulet një lokali në Mitrovicë

Një pronari të një lokali dy gra po ia vjedhin lulet që po i mbjellë në trotuar.

Ai ka vendosur kamerat jashtë lokalit dhe e ka parë që disa gra po ia marrin lulet.

Në videon e publikuar te “Jepi Zë”, shihen dy gra duke ia marrë lulet derisa po ecnin.

Më poshtë keni videon për ta parë.