foshnje

Dy foshnje me Covid në QKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 88 pacientë me Covid-19, njofton ShSKUK. Në mesin e pacientëve me Covid që po trajtohen në klinikë janë edhe dy foshnje.

Trajtimi i pacientëve në klinika dhe në spitaleve të përgjithshme:

“Klinika Infektive, 27 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient”, thuhet në njoftim.