Dy fëmijë të zhdukur në Rahovec

Njëri prej viktimave është gjetur, vazhdojnë kërkimet për tjetrin

Dy ankues kanë raportuar në Polici se dy fëmijët e tyre janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre, që nga mëngjesi i 3 tetorit.

Sipas policisë rasti ka ndodhur në rrugën “Ramiz & Xhevdet Krasniqi”, në Rahovec.

Policia sot ka njoftuar se njëri prej viktimave është gjetur.

“Pas hetimeve të zhvilluara është arritur të gjendet njëri prej viktimave, ndërsa për viktimën e dytë janë duke vazhduar